Razpisne priložnosti (junij 2024)

Ponovno smo izbrali nekaj razpisnih priložnosti s področja kulture za samozaposlene v kulturi ter druge delavce in delavke na tem področju.

Na spodnjem seznamu si lahko ogledate vrsto domačih in tujih priložnosti za razvoj na posamičnih področjih kulture.

Aksioma vabi slovenske ustvarjalke in ustvarjalce, stare do 35 let, k prijavi novih umetniških projektov za leto 2025 v sklopu projekta U30+. Rok za prijave je 12. avgust 2024. Več informacij

Objavljen je razpis za 15. Slovenski bienale ilustracije ki ga organizira Zveza društev slovenskih likovnih umetnikov, Sekcija ilustratorjev v sodelovanju s Cankarjevim domom. Rok za prijavo je 24. september 2024. Več informacij

Kinoatelje je objavil razpis za prijavo kratkih filmov sekcije Prvi Poleti festivala Poklon viziji. K prijavam vabijo filmske ustvarjalke in ustvarjalce, tako mlade kot tudi že uveljavljene, ki si v iskanju svojega pečata v svetu filma drznejo biti svobodni in eksperimentalni. Rok prijave je 1. avgust 2024. Več informacij

Odprt je javni razpis za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2024 Ministrstva za javno upravo. Prijave so odprte do 25. junija 2024. Več informacij